Status tranzacție
Tranzacția nu s-a putut finaliza datorită unei erori.
Încercați mai târziu.
Comandă boost
Loading ...
Boost 5 zile [Negarantat] - 2.00 €
Boost 10 zile [Garantat] - 5.00 €

Boosturile se pot achita și bancar, fie prin transfer online, fie prin depunere la bancă, pe unul din conturile următoare:


Banca: Raiffeisen
Nume: Cîrlan Ion Laurențiu
IBAN: RO95 RZBR 0000 0600 1480 9225
Banca: BCR
Nume: Cîrlan Ion Laurențiu
IBAN: RO93 RNCB 0318 0547 6310 0001

Se achită valoarea EURO în RON conform cursului valutar al zilei curente. Confirmarea plații se poate face pe ID-ul servicii_extream și/sau pe numărul de telefon 072EXTREAM (0723.987.326) sau 0753.751.685.

Boost 5 zile [Negarantat] - 10.00 €
Boost 10 zile [Garantat] - 8.00 €
Termeni de utilizare
1. Acceptarea termenilor de utilizare
Serviciile oferite de csboost.ro sunt supuse urmatorilor termeni de utilizare, care pot fi modificati fara o notificare in prealabil. Puteti revedea versiunea curenta a termenilor de utilizare la http://www.csboost.ro/tos.
2. Descrierea serviciului
csboost.ro ofera un serviciu de promovare a serverelor de Counter-Strike 1.6 prin intermediul propriului master server. Inscrierea unui server de Counter-Strike 1.6 in acest master server se face dupa ce este achitata taxa de inscriere, a carei suma variaza in functie de perioada si gradul de utilizare a master server-ului. Achitarea acestei taxe de inscriere garanteaza perioada de valabilitate in care respectivul server este promovat de catre csboost.ro. Pe toata durata de promovare a unui server, perioada de valabilitate se poate extinde prin achitarea unei noi taxe.
3. Obligatiile utilizatorului
Utilizatorul1 are obligatia de:
  1. a NU inscrie servere de tip redirect
  2. a NU inscrie servere care modifica fisiere vitale din clientul de Counter-Strike 1.6. (precum (dar fara a se limita la) masterserver.vdf, player config, etc)
  3. a NU inscrie servere care au un uptime mai mic de 90% / 24h
  4. a NU inscrie servere care redirectioneaza jucatorul pe alt(e) server(e)
Orice abatere de la obligatiile descrise anterior rezulta in stergerea si banarea server-ului respectiv din master server-ul csboost.ro, fara dreptul de returnare a sumei achitate pentru inscriere.
4. Obligatiile csboost.ro
csboost.ro se obliga la:
  1. Promovarea server-ului de Counter-Strike 1.6 pe toata durata de valabilitate a unei inscrieri
  2. Mentinerea listei de servere curata prin inlaturarea definitiva a serverelor care incalca obligatiile utilizatorului descrise la punctul 3.
  3. In cazul in care master server-ul devine indisponibil global pentru o perioada mai lunga de 15 minute, perioada de valabilitate a fiecarui server inscris este prelungita direct proportional cu durata de downtime a master server-ului.
Glosar
  1. utilizator = Orice persoana fizica sau juridica care inscrie un server de Counter-Strike 1.6 in serviciul csboost.ro

Changed on 02.Oct.2013